Wereldwijde kennis en expertise, jarenlange ervaring in Nederland op het gebied van bodem, duurzaamheid, milieu, infrastructuur, ruimtelijke ontwikkeling en compliance.

Werken bij Stantec is geen gewone baan, we vragen je niet om aanwezig te zijn. We willen passie, eigenaarschap en durf. De passie om steengoed te zijn in je vak en de durf om verantwoordelijkheid te nemen en fouten te maken. We bieden je een wereld aan mogelijkheden, het is aan jou om deze aan te pakken.

Wij creëren een werkomgeving die informeel is, waarin je kan groeien, je impact kan hebben op het behoud van onze kwetsbare leefomgeving, we diversiteit vieren en er ruimte is om te werken op de plaats en het tijdstip waar je het beste uit jezelf kan halen. Een ingenieurs- en adviesbureau, net even anders dan anderen.

Meer informatie over Stantec? Neem eens een kijkje op onze website: www.stantec.com/nl.

Als starter aan de slag bij Stantec?

Stantec biedt jou een vliegende start van je carrière als junior adviseur. Wij bieden jou een uitdagende functie, met goede begeleiding en een uitgebreid opleidingsprogramma. Samen zorgen wij ervoor dat je je in een mum van tijd ontwikkeld tot volwaardig consultant.

In je rol als bodemadviseur voorzie je de grote Nederlandse nuts- en telecombedrijven (en hun aannemers) van advies met betrekking tot de juiste en veilige uitvoer van graafwerkzaamheden. Dit doe je met behulp van kennis en informatie over de bodemkwaliteit. Naast het doen van zelfstandig onderzoek maak je ook gebruik van de Integrale Bodemrisicokaart (BRK-i), een door ons zelf ontwikkeld informatieplatform. Je interpreteert en analyseert gegevens, bent verantwoordelijk voor verschillende projecten, stuurt veldwerkers aan en schakelt met opdrachtgevers. Kortom, volop dynamiek.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Tijdens het inwerkprogramma word je begeleidt door een mentor, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast neem je als junior deel aan het Young Education Professional program (YEP). Je wordt tijdens dit programma binnen 1 à 2 jaar opgeleid tot volwaardig consultant door het volgen van verschillende trainingen gericht op de verdere ontwikkeling van je kennis en vaardigheden. Een mooi begin van je loopbaan binnen Stantec. Heb je de ambitie om door te groeien naar een andere afdeling? Dat kan, we creëren volop doorgroeimogelijkheden.

Interesse in de vacature ‘Junior Adviseur’? Vind hier ons vacaturepagina: vacaturepagina.

Wij komen graag met je in contact!

Wij zijn doorlopend op zoek naar talentvolle starters. Ben jij een aanpakker met passie voor de verduurzaming van onze leefomgeving, werk je het beste in een informele setting én ben je klaar voor die eerste stap in jouw loopbaan? Dan komen wij graag met je in contact.

Kom eens (digitaal) langs op één van onze vestigingen Arnhem, Delft of Oosterhout (NB)! Om een afspraak te maken kun je contact opnemen met Bram Collé ([email protected] of 06-12963274) of Linde Wolterink ([email protected] | 06-20623116), Corporate Recruiters bij Stantec.